Wat is administrasie?

is een eenvoudig on-line boekhoudprogramma waarmee iedereen kan boekhouden. Kennis van lastige zaken zoals grootboeknummers of rekeningschema's is niet meer nodig. Boekhouden met is niet meer dan de gegevens van je relaties invoeren, de inkoop- en verkoopfacturen inboeken en klaar. Je bent geen tijd kwijt aan het opzetten of inrichten van je administratie. Je kunt na het inloggen meteen aan de slag. Heb je de gegevens van de facturen ingevoerd, dan geeft je handige overzichten voor bijvoorbeeld de BTW aangifte.
Lees verder...

Eenvoudig boekhouden!

Wat is eenvoudig boekhouden? Alle aanbieders van (on-line) boekhoudprogramma's beweren dat je met hun product eenvoudig kunt boekhouden. Voor boekhouders, administratief medewerkers of accountants zijn die boekhoudprogramma's inderdaad eenvoudig. Maar ben jij een boekhouder? Waarschijnlijk niet... Daarom hebben wij gemaakt. Daarvoor hoef je geen kennis te hebben van boekhoudkundige termen zoals grootboekrekeningen en kostenplaatsen. Doe eenvoudig je administratie in !

Minder werk, meer omzet

Met de eenvoudige verwerking van je administratie hou je meer tijd over voor het werk waar je je geld mee verdient.

Accountant

Je eigen accountant kan via internet meekijken in jouw administratie. Opsturen van gegevens is daardoor niet meer nodig.

Zondagsrust

Op zondag zijn wij en is ook jouw gesloten.
"Succesvolle ondernemers zijn op zondag vrij!"
Administrasie.nl is een SaaS-dienst van Equipo Automatisering te Gorredijk